SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MOTALA SIMSÄLLSKAP
Träning, tävling, gemenskap och glädje sedan 1904

Kulipool & Teknik

Här bäddar vi för en livslång glädje till vatten!

Starten i vår verksamhet är Kulipool, hit hör "Pingvin", "Fisk", "Delfin" och "Haj" grupperna, dessa grupper har ett tillfälle i veckan under 12 tillfällen per termin.

 
Steget efter Kulipool är vår Teknikskola, här ges tillfälle att träna teknik 2 dagar i veckan. Från Teknikskolan kan barnen sedan gå vidare till vår tävlingsgrupp Medley.
 
 
Vi arbetar med Svenska simförbundets pedagogik Simlinjen som följer barns utveckling steg för steg för att slutligen nå simkunnighet från pedagogisk lek till teknikinlärning. Simlinjen är upplagd i tre delar som omfattas av vattenvana, siminlärning och teknikskola. Som ett led i inlärningen arrangerar MSS "Utmanar tävlingar" där barnen testar på att ”tävla” mot och med sig själva och att få testa av sina färdigheter och utveckling av simsätten. En ”tävling” där alla är vinnare.
 
Upplysningar: info@motala.se
 
Välkomna!
 
Våra sponsorer
Guld sponsorer