SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MOTALA SIMSÄLLSKAP
Träning, tävling, gemenskap och glädje sedan 1904

Arrangemang
MSS är en ideell förening där alla medlemmar på ett eller annat sätt behöver hjälpas åt för att föreningen skall fungera. Vi bedriver både externa ”Arrangemang” och mer interna ”Klubbaktiviteter”.

En viktig hörnsten i verksamheten är våra externa arrangemang där det behövs många funktionärer. För barn i tävlingsgrupperna behöver minst en förälder i varje familj vara utbildad funktionär. Utbildning står klubben för. Att vara utbildad funktionär ger dig också en bra inblick i ditt barns idrott. Du får en större förståelse för hur en tävling är uppbyggd och går till samt vilka regler som måste följas.

Tävlingskommittén (TK) ansvarar för de externa arrangemangen, funktionärsutbildning och att det finns funktionärer för alla poster under en tävling/ett arrangemang.

Klubbaktiviteter
En annan viktig hörnsten i vår verksamhet är aktiviteter för att skapa intresse och trivsel. Här har vi Föräldrakommittén, FK, som sköter ansvaret och alla medlemmar är välkomna att vara med.


Här är några exempel på vad Föräldrakommittén arrangerar:
  • Skolsimmet, den årliga simkampen mellan Motalas grundskolor
  • Tomtedopp med sprint-KM, vår populära julavslutning
  • Klubbens profilkläder
  • Roliga aktiviteter som skapar gemenskap
 
Våra sponsorer
Guld sponsorer