SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MOTALA SIMSÄLLKAP
Träning, tävling, gemenskap och glädje sedan 1904

Lars-Göran Hultqvists Kamratpris
2022-05-09 08:14

Under blueseventy Cup passade vi på att dela ut 
2021-års Lars Göran Hultqvist´s Kamratpris.

 

Priset tilldelas Simon Linnér. Simon har ett stort MSS-hjärta, långt efter avslutad karriär.

Oavsett vart han befinner sig i landet så försöker han alltid ta sig till Motala när vi önskar hans hjälp. Det kan vara som vikarierande tränare eller som speaker på våra
arrangemang. Skulle vi vara kort om folk till en lagkapp, ja då vet vi vart vi ringer. Simon ställer upp och det vill vi med detta pris visa vår uppskattning för.

Vårsimiaden/ blueseventy Cup 
2022-05-09 07:53

Tack tävlande, funktionärer, supporters, vår sponsor LeWaSport och samarbetspartners Simhallen (Motala Kummun) och Wetternmagasinet för helgens fantastiska insatser. Ett särskilt stort tack vill vi rikta till funktionärerna från gästande föreningar.

Tillsammans får vi saker gjort!

 

Nils Forsfält
Ordförande i MSS
---------
Bilden: Dagens prestationspristagare. 16 åoä Emma Magnusson LASS och Martin Falk LASS. 14-15 år Althaea Süsskind LASS och Olof Karlsson LASS. 13åoy Matilda Elmberg LASS och Björn Johansson Skövde SS. Grattis! 

 

Vi gratulerar även LASS till segern i Willy Böcks Vandringspris, 10x50m frisim Mixd. 🏆🙌

 

Alla resultat från både Vårsimiaden och Blueseventy Cup finns på livetiming.se 

Vad händer i MSS?!
2022-05-04 11:51

Ha koll på aktivitetskalendern HÄR

Bli medlem i Motala Simsällskap!
2022-05-04 10:48
Enskild medlem 100kr eller familjemedlem 200kr, glöm inte att markera inbetalningen med medlemskap samt att samtidigt skicka ett mejl med namn, personnummer och mejladress till info@motalass.se
 
Ordföranden har ordet
2022-03-28 22:55

Först måste jag få tacka för förtroendet att få leda MSS in i framtiden! Sedan vill jag tacka den tidigare styrelsen för ett väl genomfört arbete. De har lämnat en bra grund att bygga vidare på. Årsmötet gick smidigt och alla val är avklarade. Styrelsen består nu av Anna-Karin Eriksson, vice ordf. och ansvarig för ”Kul i pool”. Andrzej Bednarski är sekreterare och Mats Johansson är ansvarig för ekonomin. Marknadsföring och samarbetspartners hanteras av Stina Jornefelt och Thomas Thor. Att det finns en ”röd tråd” i vår verksamhet är centralt och den ansvarar Madeleine Svärm för. Parallellt med styrelsen arbetar ”Tävlingskommitén”. De har bråda tider nu eftersom det snart är dags för Vårsimiaden och Blueseventy Sprint Cup. Boka helgen 7-8/5 för dem. Ansvaret som Tävlingschef tas över av Magnus Fahlström. Jag behåller jobbet med att jaga fram funktionärer.

 

Igår på ”Kul i pool” hade jag mitt första, mycket trevliga, uppdrag som ordförande. Jag hann under två timmar gå runt och hälsa på alla närvarande föräldrar och prata lite grann om föreningens verksamhet. Glada föräldrar och glada barn! Måndag den 4/4 har vi första ordinarie styrelsemöte. På agendan står en ordentlig presentation av idéer och visioner. Den ska senare leda fram till ett inriktningsbeslut och en verksamhetsplan. Min ambition är att efter varje styrelsemöte kunna publicera ett nyhetsbrev. Annars är jag nästan varje dag i simhallen för den som vill ha en pratstund, så väl mött!

 

Motala simhall 22-03-28

 

Nils Forsfält

Ordförande Motala Simsällskap

Nyheter från våra grupper
Kulipool, 19/12 15:59 
Teknik, 21/11 11:07 
Medley, 07/08 12:52 
Medley, 31/05 08:05 
Medley, 23/05 11:30 
 
Våra sponsorer
Guld sponsorer