SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MOTALA SIMSÄLLSKAP
Träning, tävling, gemenskap och glädje sedan 1904

Masters

Gemenskap, glädje och hälsa hela livet igenom!

Motala Simsällskap Masters är en grupp för den som vill ha ett brett utbud av träningstider och ha möjlighet att träna såväl kondition, teknik och tävlingsmoment. Gruppen är öppen för alla men är indelad i tre nivåer. ”Nivå 1 simmare” rekommenderas till de dagar då vi har tre banor för att kunna träna ostressat på en specifik ”nivå 1- bana”. Under en av dessa dagar finns även tekniktränare på kanten som stöd för att hjälpa till med simtekniken, se ”träningstider för Masters” för banplanering.
 
  • Nivå 1: Lära sig crawl
  • Nivå 2: Simmar crawl
  • Nivå 3: Tränar simning


Det finns i stort sett träningsmöjligheter alla dagar i veckan och året är indelat i 2 terminer: vårt- och hösttermin (jan-jun samt aug-dec). Under vår- och höstterminerna bedrivs träningen i Motala simhall men när temperaturen medger flyttar träningen ut och bedrivs i kanalen till viss del.

För den som vill tävla eller utmana sig själv anordnar klubben ”Utmanartävlingar” ca 4 ggr per år. Dessa är gemensamma tillfällen med våra ungdomssimmare och målet är att tävla mot sina egna tider. Under sommaren ordnas det tävlingsarrangemang i Motalas olika vattenarenor.

Ansvarig: Marcus Wernström (wernstrom.marcus@gmail.com)


Kom med i vår Facebook-grupp: Motala Simsällskap Masters

Träningstider

Kalender för Utmanartävlinga

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 02/09 14:06 
Hem, 15/08 09:42 
Hem, 20/06 10:15 
 
Våra sponsorer
Guld sponsorer