Masters

Välkommen till Masters-gruppen med valfrihet och bredd!

Motala Simsällskap Masters är en grupp för den som vill ha ett brett utbud av träningstider och ha möjlighet att träna såväl kondition, teknik och tävlingsmoment. Gruppen är öppen för alla men är indelad i tre nivåer. ”Nivå 1 simmare” rekommenderas till de dagar då vi har tre banor för att kunna träna ostessat på en specifik ”nivå 1- bana”. Under två av dessa dagar finns även tekniktränare på kanten som stöd för att hjälpa till med simtekniken, se ”träningstider för Masters” för banplanering.

Nivå 1: Lära sig crawl.
Nivå 2: Simmar crawl.
Nivå 3: Tränar simning.

Det finns i stort sett träningsmöjligheter alla dagar i veckan och året är indelat i tre terminer: höst- och vårtermin samt sommartermin. Under höst- och vårterminerna bedrivs träningen i Motala simhall. Under sommarterminen flyttar träningen ut och bedrivs i kanalen under ordnade former.

För den som vill tävla eller utmana sig själv anordnar klubben ”Utmanartävlingar” ca 4 ggr per år. Dessa är gemensamma tillfällen med våra ungdomssimmare och målet är att tävla mot sina egna tider. Under sommaren ordnas det tävlingsarrangemang i Motalas olika vattenarenor.

Träningstider för Masters

Terminsavgifter

Anmälan till VT18

Kalender för Utmanartävlingar

Kom med i vår Facebook-grupp: ”Motala Simsällskap Masters

Ansvarig Masters:
Marcus Wernström