Swim of Hope 2020

Nu drar vi igång en ny omgång av Swim of Hope – Simma för livet!

Swim of Hope är ett evenemang tillsammans med Barncancerfonden. Varje sponsrad krona delas lika mellan Motala Simsällskap och Barncancerfonden, dubbel lycka att vara med och sponsra!

I år är det extra viktigt att DU är med och sponsrar, stort som smått, företagare eller privatperson, då vi går igenom tuffa tider med frånvaro av intäkter från tävlingsevenemang.

Alla våra grupper kommer att vara med att kämpa den 25e oktober!  Från Kulipool och Ungdom till Masters. Sponsra klubben, en grupp eller enskild simmare med ett fast belopp ELLER en simmare med ett belopp per simmad meter. Det blir extra spännande och utmanande för våra simmare att bli sponsrade /meter då de får tagga till och simma sitt allra bästa!

Så fungerar sponsring per meter:

  • Alla simmare skaffar sina egna sponsorer som satsar ett valfritt belopp per meter.
  • Simmarna simmar i en timme (Kulipoolare 30 min) och multiplicerar antalet simmade meter med beloppet som sponsorerna har satsat.

Exempel: Satsar sponsorn 30 öre per meter och simmaren lyckas simma 2 500 meter kommer klubben fakturera sponsorn 2 500 x 30 öre = 750 kronor. Det ger alltså simklubben 375 kronor och Barncancerfonden 375 kronor.

Information och anmälan Swim of Hope 2020

Eventet/simuppdraget kommer att köras den 25 oktober under simmarnas vanliga träningstider. Sponsringsanmälan görs innan dess, vi tillkännager varje sponsor kontinuerligt här och på vår Facebook-sida.

Hjärtligt välkomna bli sponsor i vårat evenemang!
swimofhope