Medlemsengagemang

MSS är en ideell förening där alla medlemmar på ett eller annat sätt behöver hjälpa till att verka för att föreningen skall fungera. Vi bedriver följande aktiviteter där vi behöver hjälpas åt:

Externa arrangemang

En viktig hörnsten i verksamheten är våra arrangemang där det behövs många funktionärer. För barn i tävlingsgrupperna behöver minst en förälder i varje familj vara utbildad funktionär. Utbildning står klubben för. Att vara utbildad funktionär ger dig också en bra inblick i ditt barns idrott. Du får en större förståelse för hur en tävling är uppbyggd och går till samt vilka regler som måste följas.

Tävlingskommittén ansvarar för funktionärsutbildning och att det finns funktionärer för alla poster under en tävling/ett arrangemang.

Funktionärsuppdrag på tävlingar

Klubbaktiviteter

Vidare bedrivs inkomstdrivande aktiviteter och aktiviteter för att skapa intresse och trivsel. Här har vi Föräldrakommittén, FK, som sköter ansvaret och alla medlemmar är välkomna att vara med. Nedan är exempel på aktiviteter och ansvar som bedrivs av FK:

Kontakta Linda för mer information om vad som är på gång och vad du kan hjälpa till med.

Sammankallande Föräldrakommitten Linda Svensson 076 – 119 34 72
MSS Supporter Sofia Eriksson 070 – 685 67 93